ŞIRNAK’TA “GIDA KONTROL GÖREVLİSİ” EĞİTİMİ VERİLDİ

ŞIRNAK’TA “GIDA KONTROL GÖREVLİSİ” EĞİTİMİ VERİLDİ
Şırnak İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü tarafından “Gıda Kontrol Görevlisi” eğitimi verildi. 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında...

Şırnak İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü tarafından “Gıda Kontrol Görevlisi” eğitimi verildi.

5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında Gıda İşletmelerinin etkin denetiminin gerçekleştirilebilmesi için Şırnak İl Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüklerinde görev yapmakta olan 21 personele "Gıda Kontrol Görevlisi" eğitimi verildi.

Van İl Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden Sinan ÇEVİK ve Gülüstan Korkmaz'ın eğitici olarak katıldığı eğitim Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nın Konferans Salonunda gerçekleşti. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan eğitimin sonunda Şırnak İl Tarım Ve Orman Müdürü Selman Demirel ve İl Müdür Yardımcılarının katılımıyla belge teslimi yapıldı.

Eğitimin son gününde katılımcılara konuşan Şırnak İl Tarım Ve Orman Müdürü Demirel; ‘'Şırnak İlimizde Gıdanın Üretiminden tüketimine kadar olan süreç artık sizin ellerinizde, vatandaşımızın yediği her lokmada sizlere güveniyor. Uzun yıllar sürecek görevinizde önce Kanun ardından Vicdanınızın sesi ile hizmet edeceğinizden eminim. Yeni görevlerinizde hepinize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.