VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ
Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Şırnak'a yeni atanan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü...

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Şırnak'a yeni atanan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Şahin'e hayırlı olsun dileğinde bulundu, başarılar diledi.

Kurumun çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Pehlivan, Müdürlüğe gelen vatandaşlar ile görüştü, taleplerini dinledi, değerlendirme ve açıklamalarda bulundu.

ETAP DIŞI KALAN EVLER VERİLİYOR

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Değerli Hemşehrilerimiz, “Etap Dışında Kalan Hak Sahibi Vatandaşlarımız” ile ilgili olarak 04 Ocak 2021 Pazartesi günü Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüz tarafından talepler toplanmaya başlanacak.

Bu bağlamda; 2016 yılında Şırnak İlimizde yaşanan terör olayları nedeniyle 5233 Sayılı “Terör ve Terörle Mücadeleden Doğan Zararların Karşılanması Hakkında Kanun”a istinaden hak sahibi olan vatandaşlarımız için 6306 sayılı “Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun” kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ve TOKİ işbirliği ile yapımı tamamlanan konutlardan etap dışında kalan hak sahipleri için İl Merkezinde hali hazırda 560 adet konut bulunmaktadır.

Toplam 9 Etap içerisinde 287 adet 2+1, 124 adet 3+1, 149 adet 4+1 olmak üzere 560 adet konut yer almaktadır. 04 Ocak 2021 Pazartesi günü bahse konu konutlar için talepler toplanmaya başlanacak olup, ön başvuruların tamamlanmasının ardından, 560 adet konut için Ocak ayının ikinci yarısında kura işlemlerinin gerçekleştirilip anahtar teslimlerinin yapılması planlanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.