Cizre Dicle Spor, Beytüşşebap Sporu 3-2 Mağlup etti

Cizre Dicle Spor, Beytüşşebap Sporu 3-2 Mağlup etti
Şırnak 1.Amatör Liginde Cizre’de oynanan futbol müsabakasında Cizre Dicle Spor, Beytüşşebap Sporu 3-2 yendi.

dsc-7221.jpg

Şırnak 1.Amatör Ligi B Gurubunda Cizre’de oynanan futbol müsabakasında kendi sahasında Beytüşşebap Sporu ağırlayan Cizre Dicle Spor maçı 3-2 kazandı.

dsc-7268.jpg

Cizre Hamit Özalp Stadyumunda oynanan ve sporseverlerinde türbinden izlediği futbol müsabakası takımların birbirlerine başarı dileklerinde bulunması ile başladı. İki takım oyuncularının mutlak galibiyet için çıktığı maçta futbolcular kıran kırana bir mücadele gösterdi. Konuk takım Beytüşşebap spora karşı fizik ve kondisyon açısından daha güçlü bir durumda olan Cizre Dicle Spor, Beytüşşebap spora karşı üstün bir futbol oynamasına rağmen rakip takım oyuncuları da oyundan kopmamak için mücadele etti.

dsc-7273.jpg

İki takımın karşılıklı gol atakları ile devam eden maçın 25. Dakikasında Cizre Dicle Spor rakip yarı ceza sahası içerisinde geliştirdiği gol pozisyonunda Abdullah Çağırcı attığı gol ile takımına 1-0’lık üstünlüğü getiren golü kaydetti.Yedikleri golden sonra oyun disiplininden kopan Beytüşşebap Spor, Ahmet İde’nin 35’nci dakikada attığı gole engel olamadı ve Cizre Dicle Spor bu golle 2-0 öne geçti.Maçın geriye kalan süresinde başka gol olmayınca müsabakanın ilk yarısı Cizre Dicle Sporun 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

dsc-7326.jpg

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha kontrollü bir oyun oynayarak başlayan Beytüşşebap Spor, Cizre Dicle Spor yarı ceza sahası içerisinde daha etkili bir oyun oynamaya başladı. Ev sahibi Cizre Dicle Sporun 2-0’lık üstünlüğün verdiği rahatlıkla oynadığı maçta Beytüşşebap Spor attığı gol ile skoru 2-1 yaptı.

dsc-7336.jpg

Attıkları golden sonra moral bulan Beytüşşebap spor ortaya koyduğu futbol ile rakibini etkisi altına almaya çalıştı ve bu etkili oyun sayesinde de maçta beraberliği sağladı.Beytüşşebap sporun geliştirdiği gol atağında Cizre Dicle Spor kalecisi uzaklaştırmak istediği topu kendi kalesine atınca maça denge geldi.

dsc-7358.jpg

İkinci yarısı bol gol pozisyonları ile devam eden maçı kaybetmek istemeyen Cizre Dicle Spor, 85. Dakikada Davut Aydın’ın attığı gol ile 3-2 öne geçti.Attıkları golden sonra daha defansif bir oyun oynayıp skoru korumaya çalışan Cizre Dicle Spor maç sonunda istedikleri 3 puanı attıkları 3 golle süsleyip maçtan galibiyet ile ayrılan taraf oldu.

dsc-7384.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.