Cizre Dicle Spor Liderlik Koltuğuna Oturdu

Cizre Dicle Spor Liderlik Koltuğuna Oturdu
Şırnak 1.Amatör Ligi B Gurubunda Uludere Sporu deplasmanda 5-3 yenen Cizre Dicle Spor 26 Puan ile liderlik koltuğuna oturdu.

Şırnak 1.Amatör Ligi B Gurubunda oynanan futbol müsabakasında Cizre Dicle Spor, Uludere Sporu deplasmanda 5-3 yenerek büyük bir başarıya imza attı.

Ev Sahibi Uludere Sporun sahasının olmamasından dolayı Kumçatı Beldesinde oynanan ve az sayıda sporseverinde izlediği futbol müsabakası çekişmeli bir oyuna sahne oldu. Mutlak üç puan için sahaya çıkan iki takımın karşı karşıya geldiği futbol maçında başlama düdüğü ile birlikte Uludere Spor Ceza Sahası içerisinde gol pozisyonuna giren Cizre Dicle Spor maçın 1. Dakikasında Yusuf Şığva’nın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Amatör Ligde atılan en erken gole imza atan Yusuf Şığva’nın mutluluğu ise görülmeye değerdi.

whatsapp-image-2024-02-24-at-17-17-13-1.jpeg

Atılan golün verdiği rahatlıkla oyuna devam eden Cizre Dicle Spor, Uludere Sporun 17 dakikada attığı gole engel olamayınca maça denge geldi 1-1. İki takımın karşılıklı gol atakları ile devam eden maçın 23.dakikasında Abdullah Aydın Cizre Dicle Sporu 2-1’lik üstünlüğe taşıyan golü kaydetti.İlk yarının bitimine dakikalar kala Cizre Dicle Spor Mehmet Sait Em’in attığı gol ile 3-1 öne geçti. Müsabakanın geriye kalan süresinde başka gol olmayınca maçın ilk yarısı Cizre Dicle Sporun 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

whatsapp-image-2024-02-24-at-17-17-15.jpeg

Her iki takımının ikinci yarıda daha kontrollü bir oyun oynadığı futbol maçının 60.dakikasında Uludere Spor farkı 1’e indirdi. Ancak Cizre Dicle Spor Ahmet Kasım İde’nin 73. Dakikada attığı gol ile farkı yine 2’ye çıkardı. Oyundan kopmak istemeyen ve Uludere Spor ise gol 3 dakika sonra attığı gol ile farkı 1’e indirmeyi başarsa da müsabakanın 78. Dakikasında Ahmet Kasım İde kendisinin ikinci takımının beşinci golüne kaydetti.Maçın geriye kalan süresinde başka gol olmayınca Cizre Dicle Spor-Uludere Sporu 5-3 yenerek 26 puan ile gurupta liderlik koltuğuna oturdu.

whatsapp-image-2024-02-24-at-17-17-10.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.