Cizre Dicle Spor, Silopi Belediye Sporu 1-0 yendi

Cizre Dicle Spor, Silopi Belediye Sporu 1-0 yendi
Şırnak U18 Gelişim liginde Cizre Dicle Spor kendi sahasında karşılaştığı Silopi Belediye Sporu 1-0 yendi.

Şırnak U18 Gelişim liginde Cizre Hamit Özalp Stadyumunda oynanan futbol müsabakasında gurubun güçlü takımlarından Cizre Dicle Spor, kendi sahasında konuk ettiği Silopi Belediye Sporu 1-0 mağlup etti.

whatsapp-image-2024-04-03-at-1-06-06-pm.jpeg

Cizre’de bahar havası eşliğinde oynanan futbol maçına taraftarlarda ilgi gösterdi.İki takımın mutlak galibiyet için çıktığı futbol maçı çekişmeli ve bol pozisyonlu bir oyuna sahne oldu. Gurupta oynadığı maçlarda sadece bir yenilgisi olan Cizre Dicle Spor, oynadığı futbol ile konuk takıma daha üstün bir oyun sergiledi. İki takımın karşılıklı gol atakları ve pozisyonları ile başlayan maçın ilk yarısı golsüz eşitlik ile sona erdi.

whatsapp-image-2024-04-03-at-1-06-04-pm.jpeg

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha atak bir oyun oynayarak başlayan Cizre Dicle Spor, birçok gol pozisyonundan da yararlanamadı. Cizre Dicle Sporun 60. Dakikada geliştirdiği atak tecrübeli golcü Abdulsamed Erincik attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi.

Atılan golden sonra defansif bir oyun oynayıp orta sahada da kontrollü bir oyun oynayan ev sahibi Dicle Spor, Silopi Belediye Sporun geliştirdiği atakları da bertaraf ederek maçtan 1-0’lık üstünlükle ayrılan taraf oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.