Cizre Nuh Spor, İdil Sporu 3-1 mağlup etti

Cizre Nuh Spor, İdil Sporu 3-1 mağlup etti
Şırnak 1.Amatör liginde oynanan futbol maçında Cizre Nuh Spor, İdil Sporu 3-1 mağlup etti.

Şırnak 1.Amatör ligi A gurubunda oynanan futbol Müsabakasında Cizre Nuh Spor İdil Sporu 3-1 yendi.

Cizre Hamit Stadyumunda oynanan ve sporseverlerin de ilgi gösterdiği, iki takımında mutlak galibiyet için çıktığı futbol müsabakasını Cizre Nuh Spor attığı 3-1 kazandı.

Maça birbirlerine başarı dileklerinde bulunarak başlayan iki takım oyuncuları maçın başlama düdüğü ile birlikte kıran kırana bir oyun oynamaya başladı. Oynadıkları baskıcı futbol ile skor açısından öne geçmek isteyen iki takım sporcuları birçok pozisyondan da yararlanamadı. Maçın 17. Dakikasında Cizre Nuh Spor yarı alanında atak geliştiren İdil Spor futbol takımı Şerif Aslan’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti.

Kalelerinde gördükleri golden sonra oyunda hakimiyet kuran ve daha kontrollü bir futbol oynamaya başlayan Cizre Nuh Spor müsabakanın 28. Dakikasında Yasin’in attığı gol ile 1-1’lik eşitliği yakaladı. Attığı golden sonra moral bulan daha atak bir oyun oynayan ev sahibi Cizre Nuh Spor maçın 35. Dakikasında kazandıkları penaltıyı Mustafa Muhammed gole dönüştüremeyince karşılaşmanın ilk yarısı 1-1’lik eşitlik ile sona erdi.

dsc-5385.jpg

Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili bir oyun oynayan Cizre Nuh Spor müsabakanın 65. Dakikasında Mustafa Muhammedin attığı gol ile 2-1 öne geçti. Maçta yakaladıkları 2-1’lik üstünlük ile rahat bir nefes alan Cizre Nuh Spor hem oyun kontrolünü elinde tutmak hem de skor üstünlüğünü kaybetmemek için konuk takıma karşı daha kontrollü bir oyun sergilemeye başladı. Cizre Nuh Spor oynadığı bu oyunla maçın 77. Dakikasında Rüstem’in uzaktan attığı muhteşem golle 3-1 öne geçti.

Maçın geriye kalan süresinde başka gol olmayınca Cizre Nuh Spor, sahasında konuk ettiği İdil Sporu 3-1 yendi. Kazanılan zorlu maç sonrası Cizre Nuh Spor Teknik Direktörü Sait Değer, sporcularını tek tek tebrik ederek soyunma odasına uğurladı.

Oynadıkları güzel oyun ve kazandıkları üç puandan dolayı sporcularını tebrik eden Teknik Direktör Sait Değer, maçın henüz başlarında yediğimiz gol bizim kendimize gelmemizi sağladı ve bizde ona göre oyun planımızı ve stratejimizi ortaya koymaya başladık. ”dedi.

Değer, zorlu bir maçtan üç gol ve üç puan ile ayrılmak güzel bir şey. İlk yarı kıran kırana geçti ve maalesef bir penaltı atışından da yararlanamadık. İkinci yarıya da daha etkili başladık. Yerinde ve zamanında yaptığımız değişikliklerle sonuca gitmeyi başardık. Bu anlamda sporcularımı tek tek tebrik eder konuk takım İdil Spora da diğer maçlarında başarılar dilerim. ”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.