Şırnak Gelişim Liginde Cizre Dicle Spor Na Mağlup Şampiyon oldu

Şırnak Gelişim Liginde Cizre Dicle Spor Na Mağlup Şampiyon oldu
Cizre Dicle Spor, Şırnak U14 Gelişim Liginin son maçında deplasmanda Şırnak Futbol Kulübü takımını 6-1 mağlup edip, Na Mağlup Şampiyon oldu.

dsc-6835.jpg

Şırnak’ta düzenlenen ve 10 hafta süren U14 Gelişim Liginde Cizre Dicle Spor ligi Na Mağlup olarak bitirip Şampiyon oldu. Şampiyonluk Kupasını alan minik sporcuların sevinci ise görülmeye değerdi.

dsc-6824.jpg

Şırnak’ta U14 Gelişim Liginde oynanan ligin son futbol Müsabakasında Cizre Dicle Spor, Şırnak Futbol Takımını 6-1 yenerek Şampiyon oldu.

dsc-6852.jpg

Yeni Şırnak Stadyumunda oynanan ve az sayıdaki futbolseverinde izlediği futbol müsabakasında her iki takım sporcuları yeteneklerini sergiledi.Şırnak U14 Gelişim Liginin son maçı olan Cizre Dicle Spor ve Şırnak Futbol Kulübü maçı çekişmeli bir oyuna sahne oldu.İki Takım Sporcularının galibiyet için çıktığı maçın ilk yarısı Cizre Dicle Sporun 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

dsc-6867.jpg

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha zinde ve mücadeleci bir oyun ile başlayan Cizre Dicle Spor, ev sahibi Şırnak Futbol Kulübüne nefes aldırmadı. İlk yarısı 2-1 biten maçta Cizre Dicle Spor ikinci yarıda bulduğu gollerle Şırnak Futbol Kulübü takımını 6-1 mağlup etti. Cizre Dicle Spor elde ettiği bu başarıdan sonra Şırnak U14 Ligini Na Mağlup olarak Şampiyonluk ile tamamladı. Cizre Dicle Spor’un gollerini Ekrem Afşar(2), Ömer Temizer(2), Bünyamin Bilen(1) ve Serhat Bulut(1) kaydetti. Golcü Futbolcu Serhat Bulut ise ligde attığı 15 gol ile takımına katkı sağladı.

dsc-6878.jpg

Kazandıkları maç ve elde ettikleri Şampiyonluk için sporcularını ve teknik heyeti tebrik eden Cizre Dicle Spor U14 ve A Takım sorumlusu Burak Dadak, ”Cizre Dicle spor kulübü olarak amacımız çocukları gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, spora yönlendirip şehrimizi güzel temsil edebilmektir. Bunun neticesinde de birçok sporcu yetiştirip Türk futboluna kazandırdık. Hedefimiz doğrultusunda daha çok sporcu yetiştirip Türk futboluna iyi sporcular yetiştirmektir.” dedi.

whatsapp-image-2024-02-15-at-16-54-11.jpeg

İlk hedeflerinin U14 Liginde ilçeyi iyi şekilde temsil etmek olduğunu ifade eden Dadak, bunu da büyük bir başarı ile gerçekleştirdik. U14 Takımımız ligde oynadığı 10 futbol müsabakasında sadece bir beraberlik alarak ligi Na Mağlup olarak Şampiyonluk ile bitirdi. Şimdi önümüzde Türkiye şampiyonası var. Amacımız bu Şampiyonada da şehrimizi en iyi şekilde temsil etmektir. Bu anlamda bu başarının elde edilmesine katkı ve destekte bulunan herkese teşekkür eder, Ligi Na Mağlup Şampiyon olarak tamamlayan sporcuları ve teknik heyeti tebrik ederim” dedi.

whatsapp-image-2024-02-15-at-16-55-08.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum