Şırnak Petrolspor, Kayabağlar Spor'u 3-2 Mağlup Etti :Tribünlerde Yalnızlık Hakim

Şırnak Petrolspor, evinde konuk ettiği Kayabağlar Spor'u 3-2 mağlup etmeyi başardı. Ancak tribünlerde yalnızlık hakimdi maç sonrası Grup liderleri isyan etti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL), 2023-2024 sezonu 9.grupta mücadele eden Şırnak Petrolspor 23.hafta rakibi olan Siirt takımlarından Kayabağlar Beldesi Gençlikspor’u evinde konuk etti.

Şırnak Petrolspor bu hafta evinde konuk ettiği Kayabağlar Beldesi Gençlikspor maçını 3-2 kazandı.Ancak maçta dikkat çeken bir detay vardı: seyirci grubunun tribünde yer almaması maça olan ilgi ve coşkunun az olduğu gözlerden kaçmadı.

Şırnak Petrol Spor'un galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede Maç sonunda taraftar Grup Liderleri Nevruz Güldürmez, tribünlerin sessiz kalmasına dikkat çekerek şunları söyledi: "Biz bunu mu hak ediyoruz? Taraftar olarak, memleket olarak, siz olarak... 25 milyon para harcandı, nerede bu para, nerede takım, nerede hoca? Üç hoca var ama takımın durumu ortada. Maçta 10 atacakken 2 gol yiyorsunuz, yazık gerçekten, tribünler bomboş. Bu mu oyun? Nerede yönetim, nerede hoca? Soyunma odası size bağırmakla olmuyor bu işler, ben de bağırabilirim. Şimdi, ben sesimi değil, sözümü yükseltiyorum size.

Diyoruz ki, 3 hafta sonra buradan final maçımızı oynayacağız. Buradan size söz veriyorum, tribünü dolduracağım, size gereken desteği vereceğiz. Layıkıyla kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bizler takım olarak, oyuncu olarak, sizlere karşı değiliz. Bizim sitem ettiğimiz nokta, bu memleketin siyasetçileri, bu memleketin sivil toplum kuruluşları, bu memleketin iş insanları... Seçim döneminde gençler, gençler diye bağırıp şimdi gençlerin düşmanı olmuşlar. Ben siyaset yapmak istemiyorum, bu gençlere yazık. Tribün bomboş, bu memlekete yazık, bu emeğe, bu paraya yazık. Bizler de, sizler de, herkes sahip çıkmak zorunda. Gayesi olmayanın hikayesi olmaz, başarı gelmez."

whatsapp-image-2024-04-21-at-20-59-34-1.jpeg

whatsapp-image-2024-04-21-at-20-59-35.jpeg

whatsapp-image-2024-04-21-at-20-59-34.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.