U16 Gelişim Liginde Cizre 2020 Gençlik Spor, İdil Sporu 3-2 yendi

U16 Gelişim Liginde Cizre 2020 Gençlik Spor, İdil Sporu 3-2 yendi
Şırnak U16 Gelişim Liginde mücadele eden Cizre 2020 Gençlik Spor, sahasında konuk ettiği İdil Sporu 3-2 yenerek büyük bir başarıya imza attı. Cizre 2020 Gençlik Spor kazandığı bu maçla birlikte altıda altı yapmış oldu.

dsc-7753.jpg

Şırnak U16 Gelişim liginde oynanan futbol müsabakasında Cizre 2020 Gençlik Spor, kendi sahasında konuk ettiği İdil Sporu 3-2 yendi.

Cizre Hamit Özalp stadyumunda güneşli bir havada oynanan az sayıdaki futbol müsabakasına sporseverlerde maçı türbinden izledi. Ligde oynadığı son beş maçta puan kaybetmeyen Cizre 2020 Gençlik Spor, mutlak üç puan için çıktığı maçta etkili oynayan takım oldu. Rakip takım karşısında kontrollü bir oyun oynayan ev sahibi Cizre 2020 Gençlik Spor maçın 14 dakikasında Harun Güzel’in attığı gol ile 1-0 öne geçti.

dsc-7764.jpg

Yedikleri golden sonra daha kontrollü bir futbol oynamaya başlayan İdil Spor 25 dakikada eşitliği sağlayan golü kaydetti. İki takımın karşılıklı gol atakları ile devam eden maçın 37 dakikasında Harun Güzel firikikten attığı gol ile hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü kaydedip takımını 2-1’lik üstünlüğe taşıdı. Golcü futbolcu attığı muhteşem golün sevincini yedek kulübesine koşarak kutladı.

dsc-7812.jpg

İlk yarısı Cizre 2020 Gençlik Sporun 2-1’lik galibiyeti ile sona eren maçın ikinci yarısında iki takım sporcuları da müthiş bir oyun sergiledi. Karşılıklı atakların olduğu futbol maçının 58.dakikasında Harun Güzel, kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydetti ve Cizre 2020 Gençlik Spor, İdil Spor karşısında 3-1 öne geçti. Oynadığı güzel futbolunu hat-tirck ile süsleyen Harun Güzel ise taraftarlardan ve teknik heyetten alkış aldı.

dsc-7848.jpg

İyi oynadıkları fakat skor olarak yenik durumda oldukları maçtan kopmak istemeyen ve oyuna daha çok asılmaya başlayan İdil Spor Futbol takımı maçın 75. Dakikasında attıkları gol ile farkı bire indirdi.Gol farkının bire indiği maçı kaybetmek istemeyen ev sahibi Cizre 2020 Gençlik Spor takımı rakip takıma geçit vermeyerek maçtan 3-2’lik galibiyet ile ayrılan taraf oldu. Cizre 2020 Gençlik Spor kazandığı bu maç ile birlikte altı da altı yaparak büyük bir başarıya da imza atmış oldu.

dsc-7865.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.