Emekli Promosyon Ödemeleri güncellendi; Halkbank yeni rakamları belirledi

Emekli Promosyon Ödemeleri güncellendi; Halkbank yeni rakamları belirledi
Emeklileri yakından ilgilendiren promosyon ödemeleri belirlendi. Halkbank yeni promosyon ücretini duyurdu

Emekli promosyon ödemeleri konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Halkbank, emeklilere yapılacak promosyon ödemelerinin yeni rakamlarını belirledi. Bu güncelleme emeklilerin merakla beklediği bir konuydu ve nihayet detaylar netlik kazandı.

Yapılan açıklamaya göre, emekli promosyon ödemeleri artık belirli bir düzen içerisinde gerçekleştirilecek. Halkbank'ın belirlediği yeni rakamlar doğrultusunda, emeklilere yapılacak ödemelerin detayları netleşti. Bu gelişme emekliler için oldukça önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Emekli maaşını 3 yıl boyunca Bankamız aracılığıyla almayı taahhüt eden tüm SGK emeklileri 12.000 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabilmektedir.

28.03.2024 tarihinden itibaren aşağıda yer alan tutarlarda yeni dönem promosyon ödemelerine başlanacaktır.

Maaş Tutarı

Ödenecek Promosyon Tutarı*

10.000 TL - 14.999,99 TL

8.000 TL

15.000 TL - 19.999,99 TL

10.000 TL

20.000 TL ve üzeri

12.000 TL

* SGK’dan ölüm aylığı alan ve maaşı 10.000 TL altı olan hak sahipleri de, başvurmaları halinde 5.000 TL promosyon ödemesi alacaklardır.

Promosyon ödemesi başvurularınızı; tüm Halkbank Şubelerimiz, ATM’lerimiz, Mobil ve İnternet Şubemiz ile Halkbank Dialog’dan gerçekleştirebilirsiniz.

Yapılan promosyon başvurularında, varsa önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilebilecektir.

Bankamızdan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşterilerimiz için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanmaktadır.

Kaynak:Haber Merkezi