Emeklilere zamlı promosyon. İş Bankası yeni promosyon ücretlerini duyurdu

Emeklilere zamlı promosyon. İş Bankası yeni promosyon ücretlerini duyurdu
İş Bankası, emeklilere yönelik zamlı promosyon ücretlerini duyurdu.

Banka, emeklilere yönelik sunduğu promosyon hizmetinde yeni ücretlendirme politikasını açıkladı. Yapılan duyuruya göre, emeklilere verilen promosyon tutarlarına zam yapıldığı belirtildi.

Emeklilere sunulan promosyon hizmeti, maaşlarını İş Bankası aracılığıyla alan emeklilere yönelik bir avantaj olarak dikkat çekiyor.

Son güncellemeyle birlikte bankaların emeklilere ödediği promosyon ücretlerinde artışa gidildi.

İşte İş Bankası tarafından duyurulan promosyon ödemesi

SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor.

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma çerçevesinde, 28 Mart – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 12.000 TL’ye varan nakit promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

Yurt geneline yaygın Şube ve Bankamatiklerimiz aracılığı ile emekli maaşına kolayca ulaşmak isteyen tüm emeklilerimiz, İnternet Şubesi'nden ve İşCep’ten emekli maaşlarını taşıyabilir, emekli promosyon başvurusunda bulunabilir ve tüm emekli maaş işlemlerini gerçekleştirebilirler ya da en yakın İş Bankası şubesinden emekli maaşlarını kolayca taşıyabilirler.

Kaynak:Haber Merkezi