Şırnak ve ilçelerine uyarı yapıldı! Bir çok bölgede elektrik kesintisi olacak

Şırnak ve ilçelerine uyarı yapıldı! Bir çok bölgede elektrik kesintisi olacak
DEDAŞ Şırnak İl Müdürlüğü, Şırnak ve ilçelerinde elektrik kesintilerinin olacağını duyurarak, o saatlerde dikkat etmesi gerektiğini bildirdi.

Şırnak'ın bazı mahallelerine yapılan uyarı ne için? Şırnak'ta elektrikler mi kesilecek? Şırnak elektrik kesintisi ne zamana kadar devam edecek? Şırnak elektrik kesintisi haberleri..

28 Mart perşembe günü Şırnak'ın DEDAŞ, Şırnak ve ilçelerine uyarı yapıldı. Yapılan uyarıda bölgeye bağlı bazı mahallelerde planlı elektrik kesintisi yaşanacağı belirtildi. Peki, Şırnak elektrik kesintisi ne zamana kadar devam edecek? Şırnak elektrik kesintisi hangi mahalleleri etkileyecek?

İşte 28 Mart 2024 tarihinde planlanan elektrik kesintileri ve etkilenecek ilçeler:

Şırnak Merkez Elektrik Kesintisi

Merkez ilçesindeki elektrik kesintisi, 28 Mart 2024 tarihinde 3 saat 30 dakika sürecek. Aydınlıkevler, Dicle, Cumhuriyet gibi mahalleler bu kesintiden etkilenecek. Kesintinin sebebi, askeri üs bölgesi su pompası çıkışı enerji kesintisidir.

Silopi İlçesi Elektrik Kesintisi

28 Mart 2024 tarihinde, Silopi ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintinin süresi 3 saat 15 dakika olacak. Silopi ilçesi, Yenişehir mahallesini kapsayacak. Kesintinin nedeni, bina ve dahili trafo bakımıdır.

Güçlükonak İlçesi Elektrik Kesintisi

Güçlükonak ilçesindeki elektrik kesintisi, 28 Mart 2024 tarihinde 3 saat 30 dakika sürecek. Bu süre zarfında Sağkol, Bahçelievler, Cumhuriyet, ve diğer bazı mahalleler etkilenecek. Kesintinin sebebi, askeri üs bölgesi su pompası çıkışı enerji kesintisidir.

İdil İlçesi Elektrik Kesintisi

İdil ilçesindeki elektrik kesintisi 28 Mart 2024 tarihinde 3 saat 30 dakika sürecek. Yukarı, Aşağı, Yeni (Merkez) gibi bölgeler bu kesintiden etkilenecek. Kesintinin sebebi, zabday köşk - belediye kültür merkezi çıkışı enerji kesintisidir.

Cizre İlçesi Elektrik Kesintisi

Cizre ilçesindeki elektrik kesintisi 28 Mart 2024 tarihinde 3 saat 30 dakika sürecek. Cudi, Vatan mahalleleri bu kesintiden etkilenecek. Kesintinin sebebi, divan market ve mezbahane çıkışı enerji kesintisidir.

Uludere İlçesi Elektrik Kesintisi

Uludere ilçesindeki elektrik kesintisi 28 Mart 2024 tarihinde 2 saat 30 dakika sürecek. Bulakbaşı, Yeşilyova, Küçükçay gibi bölgeler bu kesintiden etkilenecek. Kesintinin sebebi, Uludere TM - F2 Uludere çıkışı enerji kesintisidir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.