Başkan Sefinç`ten 15 Temmuz Mesajı

Başkan Sefinç`ten 15 Temmuz Mesajı
Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Salih Sefinç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Gün, ülkemizi, demokrasimizi, ekonomimizi daha ileriye taşıma günüdür”...
Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Salih Sefinç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Gün, ülkemizi, demokrasimizi, ekonomimizi daha ileriye taşıma günüdür” dedi.

Cizre TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Salih Sefinç yaptığı açıklamada, “15 Temmuz 2016 gecesi ülkemiz ve aziz milletimiz tarihinin en hain, en alçak darbe girişimiyle karşı karşıya kaldı. O gece FETÖ terör örgütü üyelerinin amacı Türkiye Cumhuriyeti’ni bir daha toparlanamayacak bir hale getirmek; milletimizin özgür iradesine kota koymaktı. Ancak bu alçakların karşısına adeta etten bir duvar ören milletimiz, vatanına sahip çıkarak bu hain girişime izin vermedi” diyerek şöyle devam etti;

 

“Gün, ülkemizi, demokrasiyi, ekonomiyi daha ileri taşıma günü. Geçmişin karanlık günlerinden aldığımız ders, bugün bize her alanda ışık olacak.

 

Hain darbe girişiminde ülkemiz için canını veren aziz şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.