HANDE ATAİZİ, FORUM MERSİN KUM FESTİVALİ`NDE `KUM KRALİÇESİ` OLACAK

HANDE ATAİZİ, FORUM MERSİN KUM FESTİVALİ`NDE `KUM KRALİÇESİ` OLACAK
Forum Mersin Alış Veriş Merkezi`nde bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen Kum Festivali kapsamında ünlü oyuncu Hande Ataizi `Kum Kraliçesi` olarak çocuklara hikayeler anlatacak. ...
 

Forum Mersin Alış Veriş Merkezi`nde bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen Kum  Festivali kapsamında ünlü oyuncu Hande Ataizi `Kum Kraliçesi` olarak çocuklara hikayeler  anlatacak.  

Sevilen oyuncu Hande Ataizi, Forum Mersin Kum Festivali kapsamında düzenlenen `Masal  Anlatıcıları` etkinliğine katılıyor. 30 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan etkinlikte ünü sanatçı Ataizi, `Kum Kraliçesi` rolüyle tüm misafirleri hayal dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkaracak.

Ataizi ile bu eğlenceli buluşmaya gelenler, bu yıl `masal kahramanları` temasıyla  düzenlenen kum heykelleri sergisini de görme fırsatı yakalayacak. Altı heykeltraşın Sinbad,  Pinokyo ve Gepetto, Papunzel ve Kulesi, Pater Pan, Küçük Prens ve Tilki, Çizmeli Kedi,  Bremen Mızıkacıları, Hansel ve Gretel ve Deniz Kızı’na kumla hayat verdiği dev eserler,  ağustos ayının sonuna kadar Forum Mersin ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.