MODERN ŞEHRE MODERN REKLAMLI ARAÇLAR

MODERN ŞEHRE MODERN REKLAMLI ARAÇLAR
Silopi Belediyesi bünyesinde vatandaşlara hizmet veren 10 adet şehir içi dolmuşun dış cepheleri belediyenin yapmış olduğu çalışmaları içeren reklâmlarla süslendi.Dış cepheleri reklamlarla giydirilen...
Silopi Belediyesi bünyesinde vatandaşlara hizmet veren 10 adet şehir içi dolmuşun dış cepheleri belediyenin yapmış olduğu çalışmaları içeren reklâmlarla süslendi.Dış cepheleri reklamlarla giydirilen dolmuşlar yeni bir görünüme kavuştu.

            Şehir içi dolmuşlara yapılan dış cephe süslemesi ile ilgili kısa bir açıklama yapan Silopi Belediyesi Şehir içi araç sorumlusu Serkan Bilin, şehir içi araçlarının hem iç konforu hem de dış görünümünün çok iyi olması gerektiğine değinerek, sürekli bakımlarını yaptıklarını söyledi.

Her mahalleye farklı renk otobüslerin gideceğini belirten Bilin; “Otobüslerde farklı renklerin olması hem vatandaşımıza kolaylık sağlayacak, hem de araçlarımızın görünümünü güzelleştirecek. Tasarladığımız çalışmalarımızı araçlarımızda da sergiliyoruz. Böylece her mahalledeki vatandaşımız belediye olarak ilçe merkezinde yapmış olduğumuz çalışmaları daha da yakından öğrenmiş olacak.”dedi.

Her gün saat 17:00’dan sonra araç parkında 1 otobüse reklam yapıştırdıklarını da belirten Serkan Bilin, otobüslerin tasarımlarının aynı kalacağını lakin çalışmalar güncelleme yapacaklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.