Cizre Spor`da Muğla Spor Maçı Hazırlıkları

Cizre Spor`da Muğla Spor Maçı Hazırlıkları
Spor Toto 3.Lig 3.gurupta mücadele eden Cizre Spor bu hafta sonu sahasında konuk edeceği Muğla Spor maçı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Spor Toto 3.Ligde...
 

Spor Toto 3.Lig 3.gurupta mücadele eden Cizre Spor bu hafta sonu sahasında konuk edeceği Muğla Spor maçı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

         Spor Toto 3.Ligde mücadele eden Cizre Spor,bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Muğla Spor maçını kazanarak hem dörtte dört yapmak hem de üst sıralarda kendine yer bulmanın hesaplarını yapıyor.

         Muğla Spor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Yusuf Tokuş Yönetiminde Hamit Özalp Stadyumunda devam eden Cizre Spor Futbol takımı, ligin ikinci yarısında oynadığı son üç maçı kazanarak zorlu Muğla Spor maçı öncesinde büyük bir moral kazandılar. Ligin ikinci yarısına Payas Spor Ankara Adliye Spor ve Buca Sporu yenerek ateş hattından üst sıralara yükselen Cizre Spor, bu hafta sonu oynayacağı Muğla Spor maçını da kazanarak play-Off potasına girmenin hesaplarını yapıyor.

         Muğla Spor Maçı hazırlıklarına teknik direktörü Yusuf Tokuş Yönetiminde devam eden Cizre Spor’da futbolcuların antrenmanda moralli ve istekli çalışmaları hm teknik heyeti hem de yönetimi sevindirdi.

         İkinci yarıya istedikleri güzel sonuçlar alarak başladıklarını belirten Cizre Spor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş:” son üç maçta kazanılan galibiyetlerden sonra takımımız form ve düşünce olarak üst seviyede. Tabi ki ilk yarıda yaşadığımız olumsuz travmalar. İkinci yarıda takıma dahil olan yeni futbolcuların bu travmanın içinde olmaması için ikinci yarıda deplasmanda galibiyetle başlaması ve sonrasında gelen seri galibiyetlerle büyük bir moral bulduk. Amacımız sahamızda oynayacağımız Muğla Spor maçında da galip gelmek istiyoruz. Bu doğrultuda takımda oynayan Futbolcular Cizre’ye ve Cizre Spora adapte olmuş bir durumdalar. Bunlarda ister istemez bize başarıyı getiriyor.”dedi.

         İçeride oynayacakları Muğla Spor Maçının Zorlu bir maç olduğuna vurgu yapan Tokuş:”rakibimiz Muğla Spor.Hem puan olarak birbirimize çok yakınız.Yendiğimiz zaman onların da üstüne çıkacağız Allahın izni ile.Bizle küme düşme hattından çıktık ve üzerimizden çok büyük bir yük gitti.Küme düşme hattında olmamız bizi negatif yönde etkiliyordu.İster istemez bizde strese neden oluyordu.Ama bu saatten sonra Cizre Spor olarak belli bir havayı yakalamış durumdayız ve Cizre Halkı da arkamızda.İnşallah içeride oynayacağımız Muğla Spor maçını kazanarak taraftarlarımıza bir galibiyet daha armağan etmek istiyoruz.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.