Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri ile 5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri ile 5 Yıllık Sözleşme İmzaladı
Fenerbahçe, Faslı futbolcu Youssef En-Nesyri ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda düzenlenen imza töreninde Asbaşkan Acun Ilıcalı ve Sportif Direktör Mario Branco da hazır bulundu.

Yeni transfer Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe’ye katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Burada olduğum için çok mutluyum. Hedeflerimize ulaşarak taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorum" dedi. En-Nesyri, sahada elinden gelenin en iyisini yapacağını ve çok çalışacağını vurguladı.

Asbaşkan Acun Ilıcalı, En-Nesyri’nin transferinin Fenerbahçe için büyük önem taşıdığını belirtti. "En-Nesyri, hocamızın transfer listesinde bir numaraydı. Getirmek için inat ettik. Bu transferle Türk futbol tarihinin en yüksek bütçeli kadrosunu oluşturduk" diye konuştu. Ilıcalı, Fenerbahçe’nin transfer döneminde büyük başarı elde ettiğini ve taraftarların sabırlı olması gerektiğini de ekledi.

Sportif Direktör Mario Branco, transferin erken tamamlanmasının önemine değinerek, "Bu kalitede bir forveti bu kadar erken bitirdiğimiz için mutluyuz. Şampiyonlar Ligi ön elemeleri için kadronun istikrarı çok önemli" dedi.

En-Nesyri, Fenerbahçe’ye transferiyle ilgili olarak, "Pek çok takım benimle ilgilendi, ancak Fenerbahçe’ye gelmek benim için önemliydi. Vermiş olduğum karardan dolayı çok rahatım" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.