Canan Karatay antioksidan deposu kahvenin sırrını açıkladı! 1 kaşık yetiyor

Canan Karatay antioksidan deposu kahvenin sırrını açıkladı! 1 kaşık yetiyor
Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam içerisinde olabilmek için insan sağlığına faydalı gelen gıdaların ve hatta içeceklerin düzenli olarak tüketilmesi büyük önem taşımaktadır.

Sabahları her gün 1 fincan tüketilmesi gerektiğine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Karatay, bu içeceğin büyük bir antioksidan deposu olduğunu da belirtti.

İşte her sabah tüketilmesi gereken o içecek...

Gerçek Gündem'deki habere göre; Canan Karatay her sabah düzenli olarak tüketilmesi gerektiğini söyleyen içecek olan Türk kahvesini önerdi. Güne sade Türk kahvesi ile başlayanların sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olduğunu dile getirirken Karatay Türk kahvesine ilişkin şu açıklamalarda bulundu.

"Türk kahvesinden bahsediyorum. Türk kahvesinin faydaları çok. Çok yüksek antioksidandır, her türlü vücutta çok yüksek antioksidandır.

canan-karataydan-korutan-uyari-herkes-iciyor-ama-alkolden-daha-tehlikeli-bir-anda-kalp-krizi-gecirtiyor-1674028498144.jpg

Kahve çekirdeğinde bulunan antioksidanlar güçlüdür ve önemlidir. İçinde bulunan kafein de vücudu uyarır, bizi uyarır, aklımızı başımıza getirir.

Sabah kalktığımız zaman bir Türk kahvesi içmek veya büyük bir ben çatma kahve diyorum. Türk kahvesini koyuyorum üzerine sıcak suyu koyuyorum, öyle içiyorum."

Sözlerine şu şekilde devam etti. "Dışarda satılan, eriyen instant dediğimiz kahveler kimyasal doludur, uzak duracağız. Efervesan denilen kahvelerin içine kimyasallar giriyor.

Kimyasalları sıcak olarak vücuda alıyoruz. Süt tozu çok tehlikelidir, protein tozu onlar kullanılıyor. Bazı kafelerde şuruplar ekleniyor. Hepsi tehlikelidir. Türk kahvesi sade olarak içilecek. Türk kahvesi şekeri sevmez."

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi