Cizre’nin tanıtım yüzü Ramazan Değer, Cizre’yi gururlandırmaya devam ediyor

Cizre’nin tanıtım yüzü Ramazan Değer, Cizre’yi gururlandırmaya devam ediyor
Her platform ve yarışmalara katılarak Cizre’nin ve bölgenin ismini tüm Türkiye’ye duyurmak için mücadele eden Cizre’nin gönül elçisi ve tanıtım yüzü Ramazan Değer, bugün Triatlon Yarışında mücadele edecek.

Cizre için Türkiye’nin farklı yerlerinde yapılan her türlü sosyal sorumluluk projesi ve sportif faaliyetlere katılarak Cizre’nin adını duyurmaya çalışan Cizre’nin gönül elçisi Ramazan Değer, Mersin’deki Triatlon Yarışı öncesinde Cizre Halkına selamlarını iletti.

maxresdefault.jpg Bugün 2024 Triatlon Yarışına katılmak için İstanbul’dan Mersin’e geldiğini ifade eden Cizre’nin gönüllü sporcusu Ramazan Değer, öncelikli olarak burada bizleri ağırlayan Mersin Cizreliler derneği başkanı ve tüm yöneticilerine çok teşekkür ediyorum.Gönül isterdi ki burada birkaç hemşerimin yanımda olup bana destek vermeleriydi. Ben inanıyorum ki tüm cizre Halkı başarılı olmam için bana dua ediyor.Bende bunun bilincinde olarak bugün Triatlon Yarışında elimden her türlü çabayı sarf ederek Kadim Medeniyet Şehri Cizre’nin adını tüm Türkiye’ye duyurmaya çalışacağım.” Dedi.

439205044-10233865248199851-4254427477012550286-n.jpg Biz Cizrem Gazetesi ve cizremgazetesi.com internet haber sitesi olarak ilçemizi ve bölgemizi büyük bir gururla tanıtan Cizre’nin tanıtım yüzü Ramazan Değer’e Mersin Triatlon Yarışında başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.