Şırnak Sağlık-Sen’den CHP’nin boykot çağrısına sert tepki
Memur-Sen Şırnak Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabgatullah Anmal,”Siyonist İsrail’in yaptığı zulümlerin ve silah tüccarı firmaların protesto edildiği, Terörsüz bir Türkiye için büyük adımların atıldığı bu süreçte yerli ve milli markalarına yönelik boykot çağrılarına sert bir dille reddettiklerini ve karşısında durduklarını açıkladı. “
Memur-Sen Şırnak Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabgatullah Anmal,Kırk yıldan bu yana terör belasının çekildiği bu ülkede ve son iki yıldır Siyonist rejim İsrail tarafından Gazze ve Filistin’e yapılan zulme mermi ve silah taşıyan küresel firmaların duyarlı insanlar tarafından boykot edildiği bir zamanda ve terörsüz bir Türkiye’nin oluşması için adım atılan bu önemli süreçte bu sefer Siyonist rejimlere destek veren siyasi partiler gerek CHP olsun gerekse diğer unsurlar tarafından yerli ve milli markaların boykot edilmesinin kabul edilebilir bir yönü yoktur.Biz Sağlık Sen ve Milli İradeye duyarı insanlar olarak diyoruz ki bu tür girişim ve söylentilere kesinlikle hiç kimse kulak asmamalıdır.Yerli ve Milli Markalara gerek sanayi gerek gıda gerekse giyim olsun bu markalara ekonomik olarak destek verilmelidir.
Anmal,bu tür söylentilerle gerek yerel gerek ulusalda olsun CHP’nin yapmış olduğu bu zihniyete AK Partinin içinde bulunan siyasetçilerinde destek vermesi kabul edilebilir değil ve bununda sorgulanması lazım” diye tepkisini dile getirdi.
Kaynak:Azad Mendeş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.