Şırnak Üniversitesi'nde Geleneksel Müzik Festivali: Sanatın Coşkulu Buluşması

Şırnak Üniversitesi'nde Geleneksel Müzik Festivali: Sanatın Coşkulu Buluşması
Şırnak Üniversitesi'nde düzenlenen 4. Müzik Festivali, Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü'nün organizasyonuyla gerçekleşti ve büyük ilgi gördü.

15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere, Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış başta olmak üzere birçok akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Alkış, festivalde yaptığı konuşmada, üniversitenin sanat alanındaki çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve her türlü desteği sağladıklarını belirtti.universitemizde-4-muzik-festivali-gerceklesti-39ef42a9-787e-456e-8b25-acf72e83941e.jpgMüzik bölümü öğrencilerinin kendi enstrümanlarıyla sergiledikleri performanslar büyük beğeni topladı. Festivalde, Doç. Dr. Burak Sağırkaya, Doç. Dr. Günay Tuzkaya, Dr. Öğr. Üyesi Erkan Mehmet Karagülle, Öğr. Gör. Gökhan Em ve Öğr. Gör. Nihat Kalkandelen'in öğrencilere eşlik ettiği sekiz farklı bölümden oluşan bir program sunuldu. Açılış konuşmasının ardından Müzik Bölümü Koro dinletisi, Flüt-Piyano dinletisi, Gitar Resitali, Şan-Piyano dinletisi, Müzik ve Hareket Terapisi, Keman-Piyano dinletisi, yüksek lisans öğrencilerinin dinletisi ve orkestra dinletisi gibi çeşitli performanslar gerçekleştirildi.universitemizde-4-muzik-festivali-gerceklesti-c2f55bd0-c128-4e29-b64f-b09c76f9db5f.jpgFestival sonunda, akademisyenler ve öğrenciler, izleyicilere katılımları için teşekkür etti. Bu tür etkinlikler, sanatın ve müziğin üniversite yaşamında önemli bir yer tutmasını sağlayarak, öğrencilerin sanatsal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.