Şırnak’ta Yol Kenarına Dökülen Çöpler Şoförlerin Tepkisini Çekti

Şırnak’ta Yol Kenarına Dökülen Çöpler Şoförlerin Tepkisini Çekti
​​​​​​​Şırnak merkeze bağlı Kasrik beldesi ile Gabar petrol sahalarına giden karayolu kenarına dökülen çöpler, şoförlerin tepkisine neden oldu.

Gabar petrol sahalarından Batman’a binlerce yakıt taşıyan araçların geçtiği bu yolun kenarına atılan çöpler, sürücüler için büyük bir rahatsızlık kaynağı haline geldi.

Şoförlerden Tepki

Her gün bu güzergahı kullanarak yakıt taşıyan kamyon şoförleri, çöplerin bir an önce temizlenmesini talep ediyor. Şoförlerden Taha Armin, "Bu yoldan her geçtiğimizde kötü kokularla karşılaşıyoruz. Hem sağlık hem de hijyen açısından büyük sıkıntı yaşıyoruz. Yetkililerin acilen bu duruma el atması gerekiyor," dedi.gabar-cop2.jpgBaşka bir şoför olan Mehmet Askan ise, "Bu yol sadece biz şoförler için değil, diğer yol kullanıcıları için de çok önemli. Çöplerin burada birikmesi hem görüntü kirliliği yaratıyor hem de sağlığımızı tehdit ediyor. Yetkililerin bu durumu görmezden gelmemesi lazım," diye konuştu.

Kasrik Belde sakinleri endişeli

Şoförlerin yanı sıra, Kasrik beldesi sakinleri de durumdan endişe duyuyor. Hasan Emir adlı bir vatandaş, "Yol kenarına atılan çöpler, çevremizi kirletiyor ve kötü kokular yayıyor. Bu durum hepimizi rahatsız ediyor. Yetkililerin bir an önce harekete geçmesi gerektiğini düşünüyoruz," dedi.gabarcop1.jpgYetkililere Çağrı

Şoförlerin ve yerel halkın talepleri doğrultusunda, yerel yetkililerden ve belediye ekiplerinden hızlı bir temizlik çalışması bekleniyor. Çöplerin temizlenmesi ve tekrar birikmemesi için gerekli önlemlerin alınması gerektiği vurgulanıyor.

Acil Müdahale Bekleniyor

Şırnak’ın bu önemli yol güzergahında yaşanan çöp sorununun çözülmesi için yetkililerin bir an önce harekete geçmesi gerekiyor. Şoförler ve bölge halkı, bu duruma kayıtsız kalınmaması gerektiğinin altını çizerek, yetkililere çağrılarını yineledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.