Şırnak'a Yeni Tabur Komutanı: Binbaşı Ümit Çetinkaya'ya Veda Yemeği

Şırnak'a Yeni Tabur Komutanı: Binbaşı Ümit Çetinkaya'ya Veda Yemeği
Samsun'un Vezirköprü İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya'nın Şırnak Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığına Tabur Komutanı olarak atanması nedeniyle bir veda yemeği düzenlendi.

2019 yılında Vezirköprü'ye atanan ve yaptığı başarılı çalışmalarla takdir toplayan Binbaşı Ümit Çetinkaya, 2024 yılı atamaları kapsamında Şırnak'a tayin oldu. Binbaşı Çetinkaya'nın tayin olması nedeniyle düzenlenen veda yemeğine Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Burak Özdemir, protokol üyeleri, kurum ve kuruluşların müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.aw238388-03.jpgTörende, İlçe Kaymakamı Özgür Kaya tarafından Binbaşı Ümit Çetinkaya'ya günün anısına bir plaket verildi. Konuşmasında Kaymakam Kaya, Çetinkaya'nın Vezirköprü'de gösterdiği üstün gayret ve başarılarından dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde de aynı başarıyı sürdüreceğine inandığını belirtti.

Binbaşı Ümit Çetinkaya, Şırnak Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı'nda Tabur Komutanı olarak göreve başlayacak. Çetinkaya, Vezirköprü'de elde ettiği deneyim ve başarılarıyla Şırnak'ta da aynı şekilde hizmet etmeyi hedeflediğini ifade etti.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.