Şırnak'ta Çöp Sahasında Çıkan Yangın Halkı Rahatsız Ediyor

Şırnak merkeze bağlı, şehir merkezine 5 kilometre uzaklıkta bulunan Segige kömür ocaklarına yakın bir bölgede yer alan çöp sahasında çıkan yangın, haftalardır Şırnak halkını rahatsız ediyor.

Yangın nedeniyle yayılan yoğun ve kötü koku, özellikle Bahçelievler, Dicle ve kısmen de Cumhuriyet Mahallesi sakinlerini etkiliyor.

Vatandaşlar, bu durumun sağlıklarını tehdit ettiğini belirtiyor. Şırnak’ta haftalardır Segige'teki çöplükte yangın var. Bu yangın sonucunda çok pis bir koku yayılıyor. Özellikle Bahçelievler, Dicle ve Cumhuriyet Mahallesi bu kokudan etkileniyor. Durumu belediyeye bildirdik ama sonuç alamadık. Kesin bir çözüm şart. Bu koku sadece rahatsızlık vermekle kalmıyor, aynı zamanda zehir yayıyor ve hastalıklara sebep olabiliyor," diyen Şırnaklılar, yetkililerden acil bir çözüm bekliyor.

Belediyeye yapılan şikayetlere rağmen, henüz somut bir adım atılmadığı belirtiliyor. Şırnak halkı, çöp sahasındaki yangının bir an önce söndürülmesi ve kalıcı çözümler üretilmesi için yetkilileri göreve davet ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.