TSO Başkanı, Cizre Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetimi ile görüştü

TSO Başkanı, Cizre Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetimi ile görüştü
Cizre Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ömer Faruk Yıldırım, Cizre Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığını ziyaret edip Başkan Halil Geleri ile görüştü.

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Yıldırım, Meclis Başkanı Mesut İverendi ile birlikte, Cizre Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığını ziyaret ederek Kooperatif Başkanı Halil Geleri ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Cizre Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Halil Geleri Başkan Yıldırım’a sanayi sitelerinin gelişimi için sundukları destek ve her platformda taleplerini dile getirdikleri için teşekkür etti.

tso-baskani-cizre-kucuk-sanayi-sitesi-yapi-kooperatifi-yonetimi-ile-gorustu-1.jpg

Başkan Geleri, özellikle Kalkınma Yolu ve Cizre Kara Limanı projelerinin hayata geçirilmesi adına gösterdikleri yoğun gayret ve çabaları için Başkan Yıldırım’a teşekkür ederek, Kalkınma Yolu projesinin imzalarının atılmasının sanayi sitesi esnafını heyecanlandırdığını dile getirdi.

Daha sonra Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Yönetim Kurulu ve üyelerini kendi ofisinde ağırlayan Başkan Yıldırım yakın zamanda hayata geçirilmesi planlanan ve istihdamın arttırılmasına yönelik proje çalışmaları hakkında Küçük Sanayi Sitesi Yönetimi ile toplantı yaparak Sanayi Sitesi yönetimi ve esnafıyla görüş alış verişinde bulundu.

Kaynak:Hureyle Şan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.