Çocuklar poşet, tepsi ve bidonlarla kar keyfinı yaşadı

Çocuklar poşet, tepsi ve bidonlarla kar keyfinı yaşadı
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde tatili fırsat bilen çocuklar poşet, tahta, tepsi ve bidonlarla kayma keyfi yaşadı .

İlçede 2 gündür başlayan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, merkezde kar kalınlığı 20 santimetre, yüksek rakamlarda ise 1 metreyi geçti. Dün gece başlayan lapa lapa kar yağışıyla İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Hakkari genelinde okullar tatil edilmişti. Tatil haberine sevinen ve kar tatilini fırsata çeviren Yüksekovalı çocuklar, evlerinden getirdikleri poşet, tahta, tepsi ve bidonlarla karda kaymanın keyfini yaşadılar.

aw118653-06.jpg

Sıraç Özelçi isimli genç, temin ettiği poşet, tepsi ve tahtalarla kayarak güzel vakit geçirdiklerini belirterek, tatili bu şekilde değerlendirdiklerini söyledi.
Berat Uğur Genç isimli çocuk da 2 gündür bölgede yoğun bir şekilde kar yağışı olduğunu belirterek, “Bundan dolayı okullar tatil oldu. Bu da güzel oldu. Bizde tatili bu şekilde değerlendirdik. Kayma keyfini yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

aw118653-03.jpg Büşra Genç isimli çocuk ise okulların tatil edilmesinin güzel olduğunu ifade ederek, “Bugün tatil olması güzel oldu. Bizde kendi mahallemizde arkadaşlarla eğleniyoruz. Getirdiğimiz bidon, tahta ve poşetlerle kayma keyfini yaşıyoruz. Bizde tatilimizi bu şekilde değerlendiriyoruz” şeklinde konuştu.

aw118653-01.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.