MEMUR-SEN HEYETİNDEN BAŞKAN ADAYI ÖMER YILDIZ’A İADE-İ ZİYARET

MEMUR-SEN HEYETİNDEN BAŞKAN ADAYI ÖMER YILDIZ’A İADE-İ ZİYARET
Memur-Sen’e bağlı hizmet kollarından oluşan Şırnak Memur-Sen heyeti, Memur-Sen Şırnak Başkanlığını ziyaret eden Cizre Belediye Başkan Adayı Ömer Yıldız’a iade-i ziyarette bulundu.

Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Temel’inde aralarında bulunduğu Memur-Sen heyeti ve beraberindeki hizmet kolu Başkanları, Ak Parti Cizre Belediye Başkan Aday’ı Ömer Yıldız’ı seçim bürosunda ziyaret etti.

whatsapp-image-2024-03-28-at-17-14-59.jpeg

Memur-Sen’e bağlı sendika temsilcisi ve üyeleri Kale Mahalle Sanat Sokağındaki Ak Parti Seçim Bürosunu ziyaret edip Ak Parti Cizre Belediye Başkan Aday’ı Ömer Yıldız ile bir araya geldi.

“Memur-Sen ailesi olarak bizler gerek ulusal gerek uluslararası alanda ülkemiz adına verilmek istenen mesajları gayet iyi anladıklarını belirten Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Temel, “durmamız gereken yeri gayet iyi biliyoruz. Bizler dün olduğu gibi bugün de ülkemizdeki huzuru, istikrarlı yürüyüşü bozmak isteyenlerin karşısında dimdik durduk ve durmaya devam edeceğiz.” dedi.

whatsapp-image-2024-03-28-at-17-14-59-2.jpeg

Şırnak Memur Sen olarak 11 Hizmet Kolu Yöneticilerimiz ile Ak Parti Cizre Belediye Başkan adayı Av. Ömer Yıldız’a seçim bürosunda iade-i ziyarette bulunduklarını ifade eden Memur-Sen Şırnak İl Başkanı Abdullah Çatı ise, "Biz Memur-Sen’iz. Emperyalizme taşeronluk edenlerle işimiz olmaz. Biz, terörle aralarına mesafe koymayanlarla aramıza mesafe koyarız. Çünkü bu ülkeyi karşılıksız seviyoruz". “Biz kardeşlik tohumları ekenlerin yanında yer alır, nifak tohumu ekenlerinde tam karşısında durur mücadele ederiz”. “Biz ailemize, milli ve manevi değerlerimize düşman olanlara fırsat vermeme adına nerede duracağımızı bilir ve Vatanımıza Milletimize Ailemize Neslimize Şehrimize sahip çıkanlara tam destek veririz.” diye konuştu.

whatsapp-image-2024-03-28-at-17-15-00.jpeg

Memur-Sen Heyetinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Ak Parti Cizre Belediye Başkan Aday’ı Ömer Yıldız, ben 31 Martta yapılacak seçimde Belediye Başkanı seçilsem de seçilmesem de bu memlekete hizmet etmeye ve bu memleketin hizmetkârı olmaya devam edeceğim. Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Temel ve beraberindeki heyetin yapmış olduğu bu anlamlı ziyaret bize güç ve moral vermiştir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.