Cizre Serhat Spor 2 - Şırnak Belediye Spor 1

Cizre Serhat Spor  2 - Şırnak Belediye Spor 1
Şırnak 1.Amatör Süper Liginde Cizre`de oynanan futbol maçında Cizre Serhat Spor,Şırnak Belediye Sporu 2-1 yendi. Cizre`de oynanan 1.Amatör Süper Lig futbol...
 

Şırnak 1.Amatör Süper Liginde Cizre`de oynanan futbol maçında Cizre Serhat Spor,Şırnak Belediye Sporu 2-1 yendi.

         Cizre`de oynanan 1.Amatör Süper Lig futbol müsabakasında ev Sahibi Cizre Spor Aydın Aydın ve Hamit Taşkın`ın attığı gollerle Şırnak Belediye Sporu 2-1 yendi.Konuk takımın golünde Tarık İnanç Kaydetti.

         Cizre Hamit Özalp Stadyumunda oynanan amatör lig maçına Cizre ve Şırnaklı futbol severlerde büyük bir ilgi gösterdi.Renkli görüntülere sahne olan futbol maçını Şırnak Vali Yardımcısı ve Şırnak Belediye Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu,Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan, Doğu Anadolu İhracatçılar birliği (DAİB) Başkan Yardımcısı Süleyman Çağlı protokol türbininden izledi.

         Her iki futbol takımının mutlak galibiyet için çıktığı futbol maçında Aydın Aydın`ın attığı gol ile Cizre Serhat Spor 1-0 öne geçti.İlk yarının bitmesine dakikalar kala Şırnak Belediye Sporun Serhat Spor ceza sahası içerisinde geliştirdiği atakta Tarık İnanç topu filelerle buluşturup takımının beraberlik golüne imza atmış oldu.

         İlk yarısı 1-1 sona eren futbol maçının ikinci yarısında konuk takım Şırnak Belediye Spora karşı üstün bir futbol oynayan ev sahibi Cizre Serhat Spor maçın 65.dakikasında tecrübeli golcü Hamit Taşkın`ın attığı golle 2-1 öne geçti.Maçın kalan süresinde başka gol olmayınca ev sahibi Cizre Serhat Spor Şırnak Belediye Sporu 2-1 yendi.

         Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Serhat Sporlu sporcular galibiyet sevincini taraftarlarla halay çekerek kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.