Şırnak'a Renk Katacak: Kukilix Eğlence ve Oyun Merkezi Açılış İçin Gün Sayıyor

Şırnak'a Renk Katacak: Kukilix Eğlence ve Oyun Merkezi Açılış İçin Gün Sayıyor
Şırnak'ta çocuklar için yepyeni bir eğlence merkezi açılıyor! Genç girişimci Seyithan Özçınar'ın liderliğinde hayata geçirilen Kukilix Eğlence ve Oyun Merkezi, yakında Şırnaklı çocukların ve ailelerinin hizmetine girecek.

Özçınar, Şırnak'a böyle bir hizmet kazandırmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Yeni Bir Cazibe Merkezi

Atatürk Mahallesi Abdulgaffar Okan Caddesi üzerinde 340 metrekarelik bir alana kurulacak olan Kukilix Eğlence ve Oyun Merkezi , geniş ve çeşitli oyun alanlarıyla dikkat çekiyor. Parkta top havuzu, trambolin, kum oyun alanları, interaktif oyunlar ve 3-10 yaş gruplarına yönelik özel oyun alanları bulunacak.34434.jpgGüvenli ve Eğlenceli Bir Ortam

Kukilix Eğlence ve Oyun Merkezi , çocukların güvenli ve eğlenceli bir ortamda vakit geçirmesi için titizlikle tasarlandı. Seyithan Özçınar, parkın açılışının ardından Şırnaklı çocukların kaliteli zaman geçirebilecekleri yeni bir mekâna kavuşacaklarını belirterek, "Bu projenin Şırnak’a kazandırdığı hizmet alanından büyük gurur duyuyorum.” dedi.6t7687898.jpg

Aileler ve Çocuklar İçin Yeni Bir Adres

Şırnak’ta aileler ve çocuklar için önemli bir cazibe merkezi olacak olan Kukilix Eğlence ve Oyun Merkezinin açılışı büyük bir heyecanla bekleniyor. Bölge halkı, bu yeni eğlence merkezinin açılmasıyla birlikte çocuklarının güvenli ve eğlenceli bir ortamda vakit geçirebileceği bir mekâna sahip olmanın mutluluğunu yaşayacak.

Kukilix Eğlence ve Oyun Merkezi sadece çocuklar için değil, aileler için de keyifli zaman geçirebilecekleri bir adres olmayı hedefliyor.

406-seyithan-bey-sirnak-sayfa-4.jpg406-seyithan-bey-sirnak-sayfa-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.