TÜGVA Başkanı Mesut Atille, Şırnaklı Aileleri ve Çocukları için Yaz Okuluna Davet Ediyor

TÜGVA Başkanı Mesut Atille, Şırnaklı Aileleri ve Çocukları için Yaz Okuluna Davet Ediyor
TÜGVA Şırnak İl Başkanı Mesut Atille liderliğinde, çocukların yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlayacak olan TÜGVA Yaz Okulu başlıyor.

TÜGVA Şırnak İl Başkanı Mesut Atille, yaz tatili sürecinde çocukların hem eğlenip hem de öğrenmelerini sağlayacak olan TÜGVA Yaz Okulu'na dair detayları paylaştı. Atille, yapılan açıklamada şunları belirtti:

"Çocuklarımızın yaz tatillerini verimli geçirmeleri ve farklı alanlarda kendilerini geliştirmeleri için TÜGVA Yaz Okulu'nu düzenliyoruz. Programımız, çocuklarımızın akademik başarılarını desteklemek üzere matematik, fen bilimleri, Türkçe ve yabancı dil dersleri gibi çeşitli eğitim içerikleri sunmaktadır. Ayrıca sanatsal atölyelerde resim, müzik, drama gibi aktivitelerle yaratıcılıklarını keşfetmelerine olanak sağlıyoruz."

Atille, TÜGVA Yaz Okulu'nun spor ve fiziksel aktivitelerle de zenginleştirildiğini belirterek, "Futbol, basketbol, yüzme gibi spor etkinlikleriyle çocuklarımızın hem sağlıklarını destekliyor hem de takım ruhunu güçlendiriyoruz. Ayrıca sosyal ve kültürel gezilerle de öğrencilerimizin yeni yerler keşfetmelerini ve kültürel birikimlerini artırmalarını sağlıyoruz" dedi.

Değerler eğitiminin de önemli bir yer tuttuğu programda, öğrencilere saygı, sevgi, dürüstlük ve sorumluluk gibi temel değerleri kazandırmayı hedeflediklerini söyleyen Atille, "TÜGVA Yaz Okulu, çocuklarımızın manevi ve ahlaki gelişimlerine katkı sağlamanın yanı sıra onların güvenliği ve mutluluğunu da gözetmektedir. Deneyimli eğitmenlerimiz, çocuklarımızın her an yanında olarak güvenli ve destekleyici bir ortam sunacaklar" şeklinde konuştu.

Velileri, çocuklarını TÜGVA Yaz Okulu'na kayıt yaptırmaya davet eden Atille, daha fazla bilgi almak ve kayıt işlemleri için @sirnaktugva Instagram hesabını veya vakıf binasını ziyaret etmelerini önerdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.