Merhabalar değerli Cizrem Gazetesi okurları

Merhabalar değerli Cizrem Gazetesi okurları.Bendeniz Nuray Ataman.

Bugün itibari ile bölgenin güçlü sesi olan Cizrem Gazetesi Ailesinin bir ferdi olarak ilk yazımı sizlerle paylaşırken ilk yazıma kendimi sizlere tanıtarak başlamak istedim.

Beytüşşebap’ta doğdum ve ilk-orta öğrenimimi orada tamamladım. Daha sonra babamın işinden dolayı Silopi’ye taşındık. Babam emekli olduktan sonra Cizre’ye yerleştik ve halen Cizre’de ikamet etmekteyiz.

Sizlere biraz öğrenim hayatımdan söz etmek istiyorum. Atatürk Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Yaşlı bakımı bölümünü bitirdim. 2020 yılında lisans tamamlama ile Acil Yardım ve Afet Yönetimi mezunu oldum. 2022 yılında ise Kişisel Gelişim alanına yöneldim ve Orta Doğu Kampüs’ te Regresyon eğitimi aldım. Akabinde Türkan Koyuncu Akademisinde Temel/Yaşam Koçluğu, İlişki Koçluğu, İş Koçluğu eğitimlerini aldım. Şuan ise Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünü okumaktayım.

Yazıya olan merakım ve ilgim küçük yaşlarda başladı. Öncelikle şiir yazmak ile başladım. 2009 yılında dönemin Beytüşşebap Beledi Başkanı olan Sn. Faik Dursun’un maddi manevi desteği ile ilk şiir kitabım olan YARALI YÜREK yayımlandı. Daha sonra üniversite hayatı ile birlikte şiire olan ilgimi kaybederek yazı yazmaya başladım. Çeşitli konularda( ki bunlar genelde toplumsal sorunlar oluyor ) yazılar yazdım. Fakat hiç birini yayımlamadım. Şuan çalıştığım kurumda çok değer verdiğim bir insan olan Abdullah Kalkan bana ilham oldu. Kendisi de aynı zamanda Cizrem Gazetesinde köşe yazarlığı yapıyor. Onunla karşılaştığım için çok şanslıyım çünkü her insan, kendisi hiç konuşmasa dahi onu dinleyen ve anlayan bir akıl hocasına ihtiyaç duyar. Yazı yazdığımı öğrenince “hemen yayımlayalım Nuray, bir yerden başlamak gerek, ayrıca her eleştiriye açık olmalısın” dedi. Ve işte karşınızdayım sevgili okurlar. Diliyorum ki değineceğim konular ile BAM TEL’inize basabilirim.

Savaşların olmadığı, ilahi adalet ile devam eden güzel bir Dünya’da beraber yaşamak dileği ile…

Bu yazı toplam 369 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Nuray ATAMAN Arşivi